De Modern Warfare VAL zorgt voor veel frustratie

  De release van Modern Warfare Season 6 gaat gepaard met een aantal nieuwe wapens. Eén wapen in het bijzonder is zo extreem krachtig dat veel spelers zich hier aan ergeren. Hier lees je hoe krachtig de VAL is in Modern Warfare.

  De VAL in Modern Warfare is veel te krachtig

  YouTuber TheXclusiceAce heeft in één van zijn video's ontdekt dat het nieuwe wapen, de AS VAL extreem krachtig is. Hiervoor heb je een bepaalde toevoeging nodig aan het wapen. Dit zorgt er namelijk voor dat je door meerdere muren tegelijkertijd kunt schieten, zonder dat je schade minder wordt. Dit klinkt als muziek in de oren voor iedere Call of Duty-speler, maar de bug zorgt ook voor extreme frustratie en waarschijnlijk een kapotte controller hier en daar. We hebben de video van TheXclusiveAce hieronder even gelinkt, zodat jij ook kan zien hoe belachelijk krachtig de VAL in Modern Warfare is.

  Hoe krijg je de VAL zo krachtig in Modern Warfare?

  De YouTuber legt dus uit hoe je de VAL zo krachtig krijgt in Modern Warfare. Je hebt hier de SPP-kogelsoort voor nodig. Dit is een magazijn van 10 kogels. Het effect van deze kogels zorgt voor penetratie van bepantsering en meerdere soorten obstakels. Gecombineerd met de VAL zorgt dit voor een dodelijk duo. Waarschijnlijk zal dit snel aangepast worden, maar voor nu kunnen we er nog ruimschoots gebruik van maken.

  Call of Duty: Modern Warfare (2019)

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.