De Modern Warfare VAL zorgt voor veel frustratie

News
vrijdag, 02 oktober 2020 om 13:30
schermafbeelding 2020 10 02 om 111956f1601630425
De release van Modern Warfare Season 6 gaat gepaard met een aantal nieuwe wapens. Eén wapen in het bijzonder is zo extreem krachtig dat veel spelers zich hier aan ergeren. Hier lees je hoe krachtig de VAL is in Modern Warfare.

De VAL in Modern Warfare is veel te krachtig

YouTuber TheXclusiceAce heeft in één van zijn video's ontdekt dat het nieuwe wapen, de AS VAL extreem krachtig is. Hiervoor heb je een bepaalde toevoeging nodig aan het wapen. Dit zorgt er namelijk voor dat je door meerdere muren tegelijkertijd kunt schieten, zonder dat je schade minder wordt. Dit klinkt als muziek in de oren voor iedere Call of Duty-speler, maar de bug zorgt ook voor extreme frustratie en waarschijnlijk een kapotte controller hier en daar. We hebben de video van TheXclusiveAce hieronder even gelinkt, zodat jij ook kan zien hoe belachelijk krachtig de VAL in Modern Warfare is.

Hoe krijg je de VAL zo krachtig in Modern Warfare?

De YouTuber legt dus uit hoe je de VAL zo krachtig krijgt in Modern Warfare. Je hebt hier de SPP-kogelsoort voor nodig. Dit is een magazijn van 10 kogels. Het effect van deze kogels zorgt voor penetratie van bepantsering en meerdere soorten obstakels. Gecombineerd met de VAL zorgt dit voor een dodelijk duo. Waarschijnlijk zal dit snel aangepast worden, maar voor nu kunnen we er nog ruimschoots gebruik van maken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties