Nieuwe teaser van The 100 seizoen 7 is onthuld!

  Goed nieuws voor The 100 fans! Na maanden wachten hebben we eindelijk de eerste beelden van The 100 seizoen 7 gekregen. In een korte teaser krijgen we te zien wat we het aankomende seizoen kunnen verwachten en het gaat er heftig aan toe.

  The CW Network

  Nieuwe teaser

  Een paar maanden heeft de CW Network bekendgemaakt dat we het zevende en laatste seizoen van The 100 op 20 mei kunnen verwachten. Toch is het een tijdje stil gebleven rondom de populaire apocalyptische serie. Tot zover hebben we nog geen officiële trailer gekregen. Fans begonnen zich al af te vragen wanneer we de eerste beelden konden verwachten, maar nu hebben we dan eindelijk de eerste teaser trailer te pakken. In de korte beelden krijgen we een shot te zien van Clarke die twijfelt over de moralen van de groep. Vervolgens krijgen we in een paar snelle shots Octavia te zien, waarschijnlijk op de locatie waar ze aan het einde van seizoen 6 naartoe is gebracht. Ten slotte zien we hoe Bellamy huilend in elkaar stort. Dit laat zien dat we niet alleen een hoop spanning en actie kunnen verwachten, maar ook een hoop drama rondom de hoofdpersonages.

  Het zal waarschijnlijk niet lang meer duren voor er een langere trailer van het nieuwe seizoen online zal verschijnen. Naast de nieuwe teaser van The 100 is er een paar dagen geleden ook een nieuw intro voor het zevende seizoen online verschenen. De opening geeft niet veel van het nieuwe seizoen weg. Toch vragen fans zich af waarom er eerst een nieuw intro is geplaatst in plaats van een trailer.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.