Teenage Mutant Ninja Turtles Shredder's Revenge nu al met dikke korting te koop!

News
woensdag, 10 augustus 2022 om 10:00
screenshot 2021 01 15 at 132645f1610713673
Niets is zo lekker voor gamers als wanneer een game nog niet heel lang uit is, maar dan al gauw in de aanbieding is! Teenage Mutant Ninja Turtles Shredder's Revenge is nu al te koop voor 35 euro.
Teenage Mutant Ninja Turtles Shredder's Revenge, het is als een mond vol, net zoals een bord vol ligt met pizza en alle ingrediënten. De game verscheen afgelopen juni en kreeg van ons een hele mooie 8 in de recensie:

TMNT Shredder's Revenge nu al met dikke korting!

Het bijzondere aan deze Turtles game is de co-op ondersteuning voor maar liefst zes personen, zowel online als offline. Al kan de titel ook alleen gespeeld worden. Stiekem is het natuurlijk een titel die het leukst is om samen te spelen, want dan kun je elkaar ook helpen tijdens de knotsgekke gevechten. Voor het geld hoef je het in ieder geval niet te laten. Want Nedgame biedt de game nu aan voor 35 euro voor de PC en 38 euro voor de Xbox. Helaas zijn de Switch-versie en PS4-versie al uitverkocht.
De game gaat als warme broodjes over de toonbank. Van de PC-versie zijn ook nog maar 3 exemplaren aanwezig.
Shredder's Revenge is overigens niet de enige Turtles game die dit jaar uitkomt, want eind deze maand is het tijd voor de Teenage Mutant Ninja Turtles: Cowabunga Collection. Deze is momenteel te pre-orderen voor vier tientjes.

Populair Nieuws

Laatste Reacties