T-Mobile storing zorgt voor problemen met internet

News
vrijdag, 03 juni 2022 om 15:33
storingf1623744697
Als je vandaag ineens zonder internet zit, dan is het goed mogelijk dat je een abonnement hebt bij T-Mobile. De provider heeft namelijk een storing, die voor problemen met internet zorgt.
De mogelijkheden die we vandaag de dag in onze handpalm hebben zijn bijna grenzeloos. Met een smartphone en toegang tot het internet staan we in contact met de hele wereld, kunnen we van alles opzoeken en genieten van allerlei video's en andere content. Maar dan moet je natuurlijk wel een internetverbinding hebben.
Voor klanten van T-Mobile is dat momenteel helaas een probleem. Volgens allestoringen.nl kampt de provider momenteel namelijk met een storing. Klanten zeggen dat ze daardoor momenteel geen vast internet hebben, terwijl andere klanten van T-Mobile klagen dat ze geen mobiel internet hebben. De storing lijkt met name een probleem te zijn in de Randstad. De meeste klachten komen namelijk uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Hoofddorp.

T-Mobile is bezig met de storing

Via Twitter laat T-Mobile weten dat ze van klanten te horen hebben gekregen dat ze momenteel last hebben van een storing. De provider is op zoek naar de oorzaak en een oplossing voor het probleem. Hoe laat klanten van de T-Mobile weer gebruik kunnen maken van het internet, dat is nog niet bekend.