Doctor Strange in the Multiverse of Madness verschijnt sneller dan je denkt op Disney+

News
vrijdag, 03 juni 2022 om 15:00
doctor strange in the multiverse of madness st 3 jpg sd high copyright marvel studios 2022 all rights reservedf1651649989
Het is geen geheim dat nieuwe Marvel-films na de bioscoop op Disney+ verschijnen. Het is nu ook bekend wanneer Doctor Strange in the Multiverse of Madness naar de streamingdienst komt en het is al sneller dan je zou denken.
Ondanks dat Thanos is verslagen, gaat de Marvel Cinematic Universe gewoon door. Zo heeft eerder Spider-Man een nieuw avontuur gekregen in No Way Home en is recent de tweede Doctor Strange-film verschenen in de vorm van Doctor Strange in the Multiverse of Madness.
De twee nieuwe ‘phase four’ films spelen bovendien mooi op elkaar in qua thema, want alles draait om de multiverse - zoals je waarschijnlijk al hebt kunnen leiden uit de titel van de film. Wil je de nieuwe avonturen van Doctor Strange zien, dan hebben we goed nieuws voor je.

Doctor Strange al snel naar Disney+

Disney heeft namelijk bekendgemaakt wanneer Doctor Strange in the Multiverse of Madness verschijnt op Disney+. Vanaf 22 juni kan je genieten van de film op de streamingdienst, zo heeft Disney duidelijk gemaakt via een video. Je hoeft ook geen premium fee te betalen, want het bedrijf in het verleden wel eens heeft gedaan met nieuwe Marvel-films. Als je een Disney+-abonnement hebt kan je de film meteen gaan kijken later deze maand.
In onze review kreeg Doctor Strange in the Multiverse of Madness een 8. De film wordt geprezen voor het ijzersterke acteerwerk en het fantastische verhaal, maar helaas krijgt de nieuwe Doctor Strange geen perfect cijfer door wat uitgekauwde clichés en kleine inconsistenties.