T-Mobile storing trapt de week af

News
maandag, 22 november 2021 om 9:13
t mobile 5g netwerk in 2020 een feit 147323
Bij T-Mobile is een flinke storing aan de gang. Zo wordt massaal gemeld op Allestoringen.nl. In de vroege uren van de maandagochtend stromen de meldingen binnen.
Inmiddels staat de teller al op meer dan 750 meldingen en daarmee lijkt de piek nog niet aangetikt te zijn. Wel is duidelijk waar de storing ligt, want vooral het internetnetwerk van T-Mobile is onbereikbaar. Zo'n 93 procent van de klachten komt binnen rondom internetproblemen.
Toch is er een lichtpuntje. T-Mobile laat namelijk zelf weten dat er hard gezocht wordt naar het probleem rondom de storing. De meldingen van klanten komen binnen en intern is het bedrijf bezig met het zoeken naar de oorzaak van de problemen. Wanneer er een oplossing komt, blijft voor nu alleen nog gissen.

T-Mobile storing in de Black Friday week

De storing bij T-Mobile komt op een zeer onprettig moment, want het is Black Friday-week. Dat betekent een scala van korting bij onwijs veel winkels en het helpt dan natuurlijk niet dat er internetproblemen zijn. Mocht je zelf zoeken naar de beste koopjes, hebben we een overzicht voor je met de Black Friday deals van 2021 op een rijtje.