Sylvester Stallone werkt aan Rocky prequel

News
donderdag, 01 april 2021 om 17:30
creed ii 4k blu ray review terug in de ring met rocky en creed 151356
Sylvester Stallone heeft laten zien dat hij aan het schrijven is voor een eventuele Rocky prequel. De acteur zegt te hopen op een serie van tien afleveringen of meer.
Stallone plaatste op dinsdag zijn aantekeningen voor een Rocky prequel op in een tweetal posts. Hij zegt te werken aan een serie voor online streaming met ‘tien afleveringen of een paar seizoenen’.
“Ik ben deze morgen begonnen met het schrijven van een begin voor een Rocky prequel voor streaming. Idealiter tien afleveringen of een paar seizoenen om echt naar de kern van de personages in hun jongere jaren te komen”, aldus Stallone.
Op Stallone’s aantekeningen zijn een aantal ideeën voor de prequel te lezen, ondanks het handschrift van de 74-jarige acteur. Met de serie zouden kijkers, volgens Stallone, ‘aan boord van een tijdmachine klimmen die ons meeneemt naar de meest transformatieve periode in de geschiedenis: de jaren ‘60. In de serie zullen, als het aan Stallone ligt, de seksuele revolutie, de hippiebeweging, de burgerrechtenbeweging, de Koude Oorlog, en de maanlanding voorbij komen.

Rocky Prequel nog niet concreet

Ook is er het begin van een script te lezen. Hierin wordt beschreven hoe de jonge Rocky met zijn alleenstaande moeder naar een nieuwe buurt in Philadelphia verhuist. Hier ontmoet hij Adrian en Paulie en redt hij ze van pestkoppen op een middelbare school.
Stallone heeft nog niet gezegd dat de serie zeker gemaakt zal gaan worden, alleen dat hij hoopt dat het gebeurt. Ook zegt hij dat MGM interesse heeft. Het zou niet de eerste spin-off in de Rocky-franchise zijn; eerder nam Stallone de rol van Rocky weer op zich in de films Creed en Creed II.

Populair Nieuws