Sylvester Stallone wederom te zien als superheld Samaritan

News
vrijdag, 27 oktober 2023 om 11:30
De legendarische 77-jarige acteur Sylvester Stallone staat op het punt om opnieuw in de huid te kruipen van een superheld. Hij keert namelijk terug voor de rol van Samaritan.
Het originele Samaritan, uitgebracht in 2022, vertelde het verhaal van een jonge, behoorlijk rebelse knaap die ontdekt dat de vermeende overleden en legendarische superheld Samaritan, gespeeld door Stallone, na 25 jaar nog in leven is. De film maakte zijn debuut op Amazon Prime Video en groeide uit tot een enorme kijkhit. Nu is de aankondiging van een vervolg in de maak, en Sylvester Stallone kan zich opmaken om opnieuw zijn superheldenpak aan te trekken.
De sequel is aangekondigd, maar het volledige script moet nog worden ontwikkeld en geschreven. De vervolgfilm zal worden geproduceerd door producent Balboa Productions, het productiebedrijf dat vernoemd is naar het legendarische personage Rocky. Bekend van de gelijknamige filmreeks en eveneens vertolkt door Stallone.

Acteurs van de oude stempel

Sylvester Stallone, die als acteur wereldberoemd, en enorm rijk, is geworden door zijn iconische rollen in rollen in films als Rocky en Rambo, lijkt de wereld van superhelden nieuw leven in te proberen te blazen met zijn rol als Samaritan. Zijn betrokkenheid bij het vervolg benadrukt de voortdurende relevantie en populariteit van steeds oudere acteurs in de filmindustrie, en fans kunnen niet wachten om te zien welke avonturen de superheld Samaritan in het vervolg dan eindelijk te wachten staan.
Hoewel er op dit moment nog weinig details bekend zijn over het plot van de sequel (het bedenken en schrijven van het script is immers nog niet begonnen), heeft de aankondiging nu al voor veel opwinding gezorgd bij zowel fans van Stallone als liefhebbers van de echte ouderwetse superheldenfilms.

Populair Nieuws