Prime abonnees krijgen Star Wars game en meer gratis in november

News
vrijdag, 27 oktober 2023 om 12:00
amazon prime gamingf1597135202
Amazon geeft Prime abonnees een aantal heel fraaie games in november. Niet alleen één van de beste Star Wars games aller tijden, ook een klassieker als Centipede in een nieuw jasje en meer. Daarnaast kunnen Prime Gaming abonnees rekenen op diverse interessante perks voor onder andere Cyberpunk 2077, Destiny 2 en Madden NFL24.
Amazon geeft elke week gratis games weg aan Prime abonnees. Iedereen die geabonneerd is op Amazon Prime krijgt naast de bekende extra's als snelle verzending, ook Prime Video en Prime Gaming. Ook in november krijgen Prime Gaming abonnees gratis games. Amazon heeft nu bekendgemaakt welke games en perks de komende weken gescoord kunnen worden.

Deze games zijn gratis via Amazon Prime Gaming in november 2023

De eerste game die Amazon Prime abonnees tegemoet kunnen zien is het heerlijke RAGE 2, en wel in de Deluxe Edition. In dit tweede deel stap je als Walker in je buggy en doorkruis je een postapocalyptische wereld waar Mad Max zich helemaal thuis zou voelen. De game biedt wilde gevechten en kijkt niet op van een extra likje paarse of felgroene verf. Je uiteindelijke doel: het vernietigen van The Authority, maar onderweg moord je vooral diverse rivaliserende bendes uit. RAGE 2 is vanaf 2 november te scoren voor alle Amazon Prime abonnees.
Een week later is het de beurt aan de eerste van drie klassiekers die deze maand bij Prime Gaming verschijnen. Centipede maakte vorige eeuw furore in de arcadehallen en is nu terug in de Recharged versie. Met een flinke grafische update maar met dezelfde verslavende gameplay, voelen 'oude rotten' zich meteen helemaal thuis, terwijl de game ook toegankelijk gemaakt is voor wie de arcade-versie gemist heeft. Met nieuwe muziek en zo'n 30 challenges, biedt deze game uren retro-speelplezier. Later in de maand volgen nog Black Widow: Recharged (23 november) en Caverns of Mars: Recharged (30 november).
Een dag later, 10 november, voegt Amazon de game Evan's Remains uit. In deze platformer ga je als Dysis op zoek naar de verdwenen Evan. Al puzzelend en platformend probeer je achter de waarheid rond zijn verdwijning te komen.
Op 16 november voegt Amazon meteen maar twee games toe. Behind the Frame: The Finest scenery is een op Studio Ghibli-geïnspireerde game waarin je een kunstenaar probeert te helpen een meesterwerk te maken. De game is ook speelbaar in VR! Tegelijkertijd geeft Amazon ook toegang tot een van de bekendste en hoogst gewaardeerde Star Wars games: Star Wars Knights of the Old Republic. Als de laatste hoop van de Jedi's is het aan jou om de krachten van The Force te leren beheersen en de Republiek te redden van de ondergang. De game biedt je de vrijheid om je eigen pad te kiezen: blijf je trouw aan de Jedi, of laat je je verleiden door de Dark Side?
Richting het einde van de maand voegt Amazon met The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos een heuse adventuregame met veel humor en gekkigheid toe, om af te sluiten met Orten Was the Case, waarin je een time loop moet zien te doorbreken om de wereld te redden.
Alle games op een rijtje:
  • 2 november: RAGE 2 Deluxe Edition
  • 9 november: Centipede: Recharged
  • 10 november: Evan's Remains
  • 16 november: Behind the Frame: The Finest Scenery
  • 16 november: Star Wars: KNights of the Old Republic
  • 22 november: The Dungeon of Naheulbeuk
  • 23 november Black Widow: Recharged
  • 30 november : Orten Was the Case
  • 30 november: Caverns of Mars: Recharged

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty perks

Naast gratis games heeft Amazon nog meer in petto. Amazon geeft ook een leuk extraatje voor Cyberpunk 2077 weg.
Vanaf 29 november kunnen abonnees de Amstaff Power Shotgun scoren voor Cyberpunk 2077: Phantom Liberty. Deze shotgun levert extra sprintkracht na een kill en laat je makkelijker bepantsering penetreren. De shotgun heeft een bijzondere eigenschap: hoe sneller je beweegt, hoe meer schade hij toebrengt! Ook de komende maanden heeft Amazon diverse perks in petto voor Cyberpunk 2077, dus wie die game graag speelt moet Amazon goed in de gaten houden.