Sylvester Stallone schittert binnenkort in nieuwe film van Michael Bay

News
dinsdag, 11 februari 2020 om 10:30
sylvester stallonef1581411344
Goed nieuws voor Sylvester Stallone fans! Volgens Deadline gaat de bekende acteur de hoofdrol spelen in Michael Bay’s gloednieuwe film Little America. Sylvester Stallone en Michael Bay zijn allebei ontzettend grote namen, voornamelijk in het actie genre. Veel fans hebben al een lange tijd gehoopt op een samenwerking tussen de twee en nu gaat het dan eindelijk gebeuren.
Little America is een thriller die zich afspeelt in een dystopische toekomst, waarin Amerika totaal failliet is verklaard en veranderd is in een oorlogsgebied. Stallone speelt een voormalige Army Ranger die wordt ingehuurd om de dochter van een Aziatische miljardair te vinden. Hij zal worden bijgestaan door de andere dochter van de miljardair, die een ontzettend goed getrainde vechter is. Samen zoeken de twee door een afgesloten stad in Hong Kong waar veel Amerikanen naartoe zijn gevlucht. Er wordt gezegd dat Little America veel weg heeft van John Carpenter’s 1981 film Escape from New York.
Het script van Little America is geschreven door Rowan Athale. De film zou eerst door Universal Studios worden gemaakt toen zij de rechten van Athale’s script hadden gekocht, maar Universal viel af en het script werd door AGC Studios opgepakt. Michael Bay heeft zich inmiddels opgegeven als executive producer. Opnames van de film zullen deze zomer van start gaan.

Populair Nieuws