Netflix teast ons alweer met Sex Education seizoen 3!

    Gister is de trailer teaser van het derde seizoen van Sex Education alweer online gezet door Netflix. Fans dachten nog even geduld te moeten hebben voor nieuwe informatie na het tweede seizoen die op 17 januari uitkwam, maar niets blijkt minder waar.

    Netflix

    De uiteindelijke datum van het derde seizoen is pas in 2021, dus we moeten nog even een jaar wachten voordat seizoen 3 van Sex Education echt verschijnt. In de trailer teaser zien we Michael Groff, gespeeld door Alistair Petrie, rondlopen door een kunsttentoonstelling van Moordale High, met aan de muur de hoofdpersonages van Sex Education. Beginnend bij Otis die aubergines vasthoudt, Eric die een madeliefje aan het plukken is en de moeder van Otis. Aan het eind van de rij schilderijen zie je Eric en Adam samen op één foto staan. "Hoe zal het met dit liefdeskoppel gaan?", vraagt hij zich af. "Dat zal je moeten uitzoeken in seizoen 3".

    Op 17 januari konden we genieten van het tweede seizoen van de Britse Netflix serie Sex Education. Het verhaal van de zoon van de sekstherapeute gaat verder. De moeder van Otis komt op school, Otis heeft een vriendin en Eric wordt verliefd op een nieuwe student. Hoe het verhaal uiteindelijk verder gaat zie je volgend jaar in het derde seizoen.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.