Nieuwe Switch-game nu alvast gratis te spelen

News
donderdag, 07 maart 2024 om 11:00
princess peach showtime 3f1708324654
De Nintendo Switch heeft al heel wat hitgames en het kan zomaar zijn dat er weer één op komst is. Princess Peach krijgt namelijk voor het eerst in bijna 20 jaar een eigen game. Als je nog twijfelt, kun je de game nu gratis proberen.
Niet elke game is voor iedereen, dus het is mooi als je er af en toe één kan proberen zonder hem eerst te hoeven kopen. Dat kan nu met Princess Peach: Showtime!, een zeldzaam geval van een game waarin de prinses van het Mushroom Kingdom de hoofdrol heeft. Er is nu een demo beschikbaar in de Nintendo eShop.
In de game draagt Peach verschillende outfits die haar allerlei vaardigheden geven. In de demo kun je er twee uitproberen, namelijk zwaardvechter Peach en banketbakker Peach. Dat is maar een klein deel van de zeker 10 outfits die al zijn onthuld voor de game, maar het is natuurlijk maar een demo.
De reden dat Peach al die outfits draagt is niet omdat ze zo graag een nieuwe look wil proberen, maar omdat de game zich afspeelt in een theater. Wanneer de rust daar flink wordt verstoord, heeft Peach geen andere keuze dan zelf de planken op te gaan. Maar dat moet natuurlijk wel in kostuum.

Wanneer is de release van Princess Peach Showtime?

Mocht de game je na afloop van de demo goed bevallen, dan hoef je niet al te lang meer te wachten voor de release. De game verschijnt namelijk over een paar weken al. Vanaf 22 maart ligt hij in de winkel.