Super deal: Cyberpunk 2077 Xbox One X kopen met 100 euro korting

  Het is nu mogelijk om de Limited Edition Cyberpunk 2077 Xbox One X te kopen bij bol.com. In plaats van de gebruikelijke 399,99 euro ben je daar nu slechts 299 euro voor kwijt. Lees snel hier verder om de super deal te vinden!

  Wie nog geen Xbox One X heeft, maar deze wel graag wil kan nu profiteren van een fantastische deal bij bol.com. De nieuwe Cyberpunk 2077 Limited Edition Xbox One X kopen doe je nu tevens met 100 euro korting. De Xbox One X kopen doe je nu dus voor nog maar 299 euro in plaats van de gebruikelijke 399,99 euro. Wees er snel bij voor deze editie is uitverkocht, iets wat vaak gebeurd bij goede deals en Limited Edition consoles.

  Wie de console nu bestelt, krijgt deze morgen al thuis geleverd. Deze speciale editie staat in het teken van de nieuwe game van CD Projekt RED en heeft naast een bijzonder design ook een bijzondere controller. Deze staat namelijk ook in het thema van de futuristische game. De game zelf krijg je natuurlijk ook bij deze bundel, maar dan wel pas zodra deze op 16 september 2020 verschijnt.

  De Xbox One X kopen zorgt ervoor dat je in 4K kunt gamen, iets wat de PlayStation 4 Pro alleen via upscaling kan. Daarmee is de Xbox One X op het moment de krachtigste console op de markt. Het systeem is voorzien van 1TB geheugen en bevat ook een verticale stand, waardoor je kunt pronken met de console.

  Update

  Inmiddels is de Cyberpunk 2077 Xbox One X deal voorbij. De console is namelijk al helemaal uitverkocht. Toch hoef je niet te treuren, want de speciale Cyberpunk 2077 Xbox One Controller is nog wel verkrijgbaar.

  Wanneer de console weer verkrijgbaar is bij bol.com, werken we dit bericht bij.

  Dit artikel is op 11 juni 2020 bijgewerkt.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.