Sucker Punch is helemaal klaar met Ghost of Tsushima

News
zondag, 17 april 2022 om 9:30
ghost of tsushima headerf1619014802
Ghost of Tsushima is ondertussen alweer bijna twee jaar oud, maar ontwikkelaar Sucker Punch blijft regelmatig komen met updates. Daar komt nu verandering in, want de studio is klaar met de game.
Deze week is Sucker Punch gekomen met patch 2.18 voor Ghost of Tsushima en past een aantal dingen aan voor Legends, de co-op multiplayer modus, en de singleplayer campagne van de game. Daarmee heeft Ghost of Tsushima lang ondersteuning gehad, want de titel is origineel in juli 2020 uitgekomen.
Maar de nieuwe update is wel de laatste echte update die Sucker Punch zal maken voor Ghost of Tsushima. Dat laatst de ontwikkelaar weten via de patch notes van de game.
Sucker Punch bedankt tegelijkertijd de community van Ghost of Tsushima voor hun toewijding aan de game. De ontwikkelaar had naar eigen zeggen nooit gedacht dat Ghost of Tsushima Legends anderhalf jaar na lancering nog zoveel actieve spelers zou hebben.

Is Ghost of Tsushima 2 in de maak?

Nu er dus geen echte updates meer worden gemaakt voor Ghost of Tsushima, lijkt het erop dat Sucker Punch haar medewerkers zet op een nieuw project. Er gaan al een tijdje geruchten dat Ghost of Tsushima 2 in de maak is en het afscheid aan de fans lijkt het nieuws dan ook te bevestigen.