Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 15)

Article
zondag, 17 april 2022 om 10:00
elden ringf1644844576
Met het paasweekend hebben we vast allemaal heel wat extra tijd voor handen. Een mooi moment om eindelijk eens te gaan zitten voor een film of game. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Arran

Uitgespeeld: Elden Ring
Gekocht: -
Gekeken: Parks & Recreation seizoen 1
Wat is Elden Ring een game, hé! Dat laatste gevecht, en dan specifiek de tweede fase, was wel flink pittig. Ik was al een tijdje overpowered, dus wist niet meer hoe verlies voelde. Maar dat werd hier dus weer even recht gezet. Gelukkig maakt dat de uiteindelijke overwinning alleen maar zoeter. Ik had van tevoren opgezocht wat de verschillende eindes (min of meer) inhouden, en had op basis daarvan gekozen dat ik met Ranni zou gaan. Dus niet alleen omdat je de Mimic Tear krijgt!
Ook heb ik Parks & Recreation seizoen 1 deze week afgekeken. Ik was er eerder al eens aan begonnen, maar besloot toen na de eerste aflevering te stoppen. Niet omdat ik het niet grappig vond, verre van. Het kwam door het gebrek aan muziek. Dat stoorde mij. Na een paar afleveringen kon ik me daar gelukkig overheen zetten. Ik ben een groot fan van Brooklyn Nine-Nine en The Good Place is zelfs één van mijn favoriete series. Dus op zijn minst moest ik dit kijken als een ode aan Michael Schur...
nswitch thelegendofzeldalinksawakening 02f1613729699

Luuc

Uitgespeeld: The Legend of Zelda: Link's Awakening
Gekocht: -
Gekeken: -
Deze week heb ik The Legend of Zelda: Link's Awakening uitgespeeld. De 2019-titel heb ik al sinds de release, maar spelen kwam er eigenlijk nooit van. Op dezelfde dag kwam destijds ook Untitled Goose Game uit en die kreeg toen prioriteit. Inmiddels zijn we aangekomen bij een periode waar niet heel veel toffe titels verschijnen en ik dus eindelijk de backlog door kan spitten en games uit kan spelen. Gelukkig heb ik nu ook een handige app om dat in bij te houden, genaamd GG. Hier kun je me eventueel ook volgen voor meer updates over de games die ik (uit)speel!
tenetf1703002344

Chris

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Tenet

Ik wist dat Tenet complex zou zijn, hij is tenslotte gemaakt door Christopher Nolan, ook verantwoordelijk voor Inception. Maar waar ik Inception erg goed vond en prima kon volgen, was ik bij Tenet al vrij snel volledig de draad kwijt. Dan nog is de film knap gemaakt en is de 'teruglopende tijd' ingenieus, maar voor de inzichtelijkheid van de film hielp het allemaal niet. Gelukkig staat hij op HBO Max en kan ik hem gewoon nog een keer kijken.