Studenten kunnen MacBook of iPad nu met extra korting kopen

News
donderdag, 13 juli 2023 om 18:30
Het is tegenwoordig onmogelijk om een studie te volgen zonder laptop of tablet. Apple heeft daarom vandaag een speciale acties gelanceerd voor studenten, zodat ze met extra korting een MacBook of iPad kunnen kopen.
Als je een studie volgt, dan krijg je veel informatie om te verwerken en opdrachten om uit te werken. Daarbij is een goede laptop of tablet van essentieel belang. Helemaal als je een opleiding volgt waarbij het gebruik van bepaalde programma’s verplicht is, zoals een studie in de richting van vormgeving of engineering.
Normaal moet je voor zo’n apparaat wel veel betalen, maar Apple maakt het allemaal iets betaalbaarder. Het techbedrijf is namelijk vandaag begonnen met een speciale actie voor studenten. Huidige en nieuwe HBO- en universiteitsstudenten kunnen een cadeaubon van maximaal 150 euro krijgen bij de aankoop van een nieuwe MacBook, iMac of iPad.
Niet alle modellen van Apple doen mee, het gaat om een bepaalde selectie waarvoor je de cadeaubon kan gebruiken. MBO-studenten kunnen helaas geen korting krijgen. Wil je profiteren van de actie, dan moet je dat voor 23 oktober doen.

Meer korting voor studenten

Wil je daarnaast zonder zorgen je MacBook of iPad elke dag meenemen naar school, dan heeft Apple daar ook een actie voor. Je kan nu namelijk ook tot 20 procent korting krijgen op AppleCare+. De dienst zorgt ervoor dat je extra dekking krijgt voor schade als gevolg van een ongelukje en meer. Zo kan je bijvoorbeeld ook de accu vervangen als die minder capaciteit heeft dan normaal.