Update - Stroomstoring legt grote delen van Nederland plat

News
donderdag, 31 maart 2022 om 12:11
pexels jonathan borba 3334038f1648721234
Als je momenteel zonder stroom zit, dan is het goed mogelijk dat je problemen ondervindt van een stroomstoring bij verschillende netwerkbedrijven en de landelijke netbeheerder Tennet. De stroomstoring raakt grote delen van Nederland.

Origineel bericht

Vandaag de dag zijn we zoveel afhankelijk van elektriciteit, dat het bijna voelt alsof je teruggeworpen wordt naar de prehistorie als je even geen stroom hebt. Dat probleem ondervinden veel Nederlands nu alleen. Op Allestoringen.nl komen namelijk veel meldingen binnen over een stroomstoring bij verschillende netwerkbedrijven. Klanten bij het bedrijf krijgen momenteel geen stroom.
De meldingen komen niet buiten uit één specifieke wijk of stad, maar uit heel Nederland. Zo zijn er klachten van mensen uit onder andere Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Steenwijk en de regio van Tilburg.

Wanneer is de storing opgelost?

Helaas is het nog niet bekend wanneer klanten weer kunnen rekenen op stroom. Via Twitter wordt er gemeld dat er onder andere een storing is bij het landelijke netwerkbeheerder Tennet.

Populair Nieuws