Thierry Baudet gaat gamen met SerpentGameplay

News
donderdag, 04 maart 2021 om 16:30
twitchf1632316873
Rick Broers, beter bekend als SerpentGameplay, gaat binnenkort wel een erg bijzonder potje gamen. De YouTuber en streamer gaat het op Twitch namelijk opnemen tegen verschillende politici. Onder meer Thierry Baudet van Forum voor Democratie komt langs bij Broers.

Streamen met Thierry Baudet

Dit onthulde de streamer onlangs in een goed bekeken YouTube-video. In de video praat Broers over zijn nieuwe hobby, de politiek. Hij heeft zijn nieuwe kamer omgetoverd tot een heuse posterzuil. Zo zijn er verschillende posters en andere politieke items op de achtergrond te zien. Op YouTube heeft Rick Broers meer dan 116.000 abonnees en op Twitch 84.000 volgers. In het afgelopen jaar won hij de Publieksawards voor Beste Mannelijke Streamer en Beste Stream.
Aankomende vrijdag komt Broers zijn eerste gast langs. Dit is, zoals eerder benoemd, Thierry Baudet van Forum voor Democratie. Broers had zowel Jesse Klaver (GroenLinks) als Baudet benaderd, waarna laatstgenoemde als eerste reageerde. In zijn YouTube-video geeft de streamer aan te gaan gamen met Baudet.
De stream is komende vrijdag 5 maart vanaf 21.30 uur te volgen via het Twitchkanaal van Broers, Serpentgameplay. Naast Thierry Baudet komt ook de lijsstrekker van de PiratenPartij een keer langs bij een stream van Broers. Wanneer hij met deze politicus gaat streamen, heeft ‘ie nog niet aangegeven.
800px thierry baudet 2020f1614864973

Baudet & de verkiezingen

Deze maand zijn op 17 maart de Tweede Kamerverkiezingen. Politici doen er natuurlijk alles aan om stemmen te winnen en in de spotlight te komen. Door bijvoorbeeld met Broers te gaan streamen, kan een politicus zich weer binnen een andere doelgroep laten zien. De reden dat Broers lijsttrekkers Baudet en Klaver heeft benaderd, komt doordat het veelbesproken figuren binnen de politiek zijn.
In de meest recente peilingen (28 februari) staat Jesse Klaver met GroenLinks op negen zetels in de Tweede Kamer. Thierry Baudet staat met FvD op vier zetels.

Populair Nieuws