Stream: XGN gaat in co-op slachten in Warhammer 40,000: Darktide

News
donderdag, 15 december 2022 om 11:00
warhammer 40k darktidef1659108560
Liefhebbers van co-op kunnen sinds kort aan de slag met Warhammer 40,000: Darktide. Het is dan ook een goed moment voor een nieuwe XGN livestream, waarin we samen hordes aan vijanden proberen te stoppen in de verre toekomst.
Bij XGN gaan we geregeld los met een livestream en deze donderdag is het weer tijd. Op 14 december zullen we laten zien wat we waard zijn in Warhammer 40,000: Darktide. Het is de nieuwste game van ontwikkelaar Fatshark, dat bekend is geworden met de Warhammer Vermintide games. Vanaf 16:00 gaan we live met de game op het Twitch-kanaal van XGN!
Net zoals de andere titels van de ontwikkelaar is Warhammer 40,000: Darktide het beste om in co-op te spelen. We staan dan ook niet alleen tijdens de livestream. Justin en Alexander zullen ons helpen om de enorme legioenen van de Chaos God Nurgle af te slachten.
We krijgen niet alleen hulp van Justin en Alexander, want de stream wordt gesponsord door MSI. Het bedrijf is een zeer bekende naam als het aankomt op gaming laptops, zoals de nieuwe MSI Raider GE67HX. Dit bakbeest van een gaming laptop heeft niet alleen enorm krachtige hardware aan boord, maar ook een OLED-scherm met een refresh rate van maar liefst 240Hz. Alles waar gamers van dromen, dus.
Kom donderdag dus genieten van de Warhammer 40,000: Darktide livestream op het Twitch-kanaal van XGN.nl of kijk de stream hieronder.

Chat met ons mee tijdens de nieuwe XGN stream

Naast het kijken van de stream mag je natuurlijk ook al je vragen stellen in de chat of gezellig meekletsen met wat er allemaal gebeurt tijdens de stream. Wil je bijvoorbeeld een paar tips krijgen voor Warhammer 40,000: Darktide of heb je andere vragen, vergeet dan niet om in te schakelen donderdag!
Deze stream is in samenwerking met MSI.

Populair Nieuws