Stream: XGN en DavincStyleGames gaan co-op spelen in Tiny Tina's Wonderlands!

News
vrijdag, 01 april 2022 om 16:30
tiny tinas wonderlands 2f1645549081
Deze week kunnen jullie weer inschakelen voor een mooie livestream. Vrijdagavond gaan we namelijk de release van Tiny Tina’s Wonderlands vieren, samen met niemand minder dan YouTuber DavincStyleGames!

Bekijk hier de tweede stream terug!

Heb je de tweede livestream van Tiny Tina's Wonderlands gemist? Kijk de stream dan nu terug op ons Twitch-kanaal!

Update - Maak je klaar voor de tweede stream!

We houden het bij XGN niet bij één livestream van Tiny Tina's Wonderlands, want samen met DavincStyleGames duiken we weer in het knotsgekke Bunkers & Badasses-verhaal van Tina. Op donderdag 31 maart gaan we weer om 18:30 live op het Twitch-kanaal van XGN. Mis dus niks van alle actie en schakel in voor een gezellige co-op livestream!

Kijk de stream terug!

Met DavincStyleGames gaan we het grootse avontuur beginnen met een co-op livestream op het Twitch-kanaal van XGN. Net zoals eerdere games van Gearbox Software is Tiny Tina’s Wonderlands namelijk perfect geschikt om samen met je beste vrienden te spelen.
In de game heeft de knotsgekke Tiny Tina weer een nieuw avontuur van Bunkers & Badasses klaar staan - de Borderlands-variant van Dungeons & Dragons. Deze keer mag je je dus klaarmaken voor een middeleeuws avontuur vol fantasierijke wezens, gevaarlijke werelden, explosieve spreuken en heel veel loot.
De livestream op vrijdagavond gaat om 18.30 uur van start op ons eigen Twitch-kanaal of je kan de stream-embed hieronder checken. Tijdens de stream kan je veel actie en hilarische momenten verwachten, of dat nu komt door de game of het gestuntel van de spelers. Een stream die je niet wil missen dus. Kom dus lekker genieten samen met ondergetekende, Luuc en een speciale gast van de redactie!

Vuur al je Tiny Tina’s Wonderlands vragen af!

Naast het genieten van alle gebeurtenissen in de stream, kan je natuurlijk ook al je vragen stellen. Wil je bijvoorbeeld meer weten of het nieuwe klassensysteem of wat Tiny Tina allemaal voor de spelers in petto heeft, vuur al je vragen af tijdens de livestream. Tot vrijdag!
Dit artikel is in samenwerking met 2K Games.