Stream: XGN en DavincStyleGames gaan op jacht in Destiny 2: The Witch Queen!

News
dinsdag, 22 februari 2022 om 18:00
stream samenwerkingen xgn stream destiny 2 the witch queenf1645525521
Deze week hebben we weer een grote stream voor jullie in de aanbieding. Donderdag vieren we de release van Destiny 2: The Witch Queen door de nieuwe uitbreiding te spelen. Dit doen we niet alleen, maar samen met DavincStyleGames, wiens hulp we goed kunnen gebruiken in het gevecht tegen de schurk van de uitbreiding.
Aankomende donderdag gaan we op het Twitch-kanaal van XGN aan de slag met Destiny 2: The Witch Queen. In de nieuwe uitbreiding voor de populaire shooter nemen we het eindelijk op tegen een grote schurk die al een paar jaar ellende veroorzaakt vanaf de achtergrond, Savathûn. Een dusdanig grote schurk kunnen we natuurlijk niet alleen te lijf en daarom hebben we de hulp ingeschakeld van DavincStyleGames.
Vanaf 18:30 gaat onze eigen Destiny-fanaat Roland samen met DavincStyleGames live op ons Twitch-kanaal om een goed begin te maken aan de nieuwe uitbreiding. Tijdens de stream mag je natuurlijk heel veel loot, lore en meer dan genoeg spektakel verwachten, zoals we gewend zijn van Destiny 2. Daarbij kijken we tijdens de stream ook of Destiny 2: The Witch Queen het perfecte moment is om eigenlijk weer terug te keren naar de populaire shooter.

Al je Destiny 2 vragen beantwoord

Tijdens de stream kan je natuurlijk ook al je Destiny 2 vragen stellen, want met kenners als Roland en DavincStyleGames als de hosts van de stream, krijg je waarschijnlijk wel een goed antwoord. Heb je bijvoorbeeld altijd al willen weten wat de beste PvP wapens zijn in Destiny 2 of ben je benieuwd waarom Savathûn nou zo gevaarlijk is? Kom donderdag om 18:30 dan langs op het Twitch-kanaal van XGN zodat al je vragen beantwoord kunnen worden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties