Prijs van Call of Duty Modern Warfare 2 gaat nog eens omhoog

News
donderdag, 09 juni 2022 om 15:30
call of duty modern warfare 2 ghostf1677578436
Bereid je maar alvast voor om een aanslag te plegen op je portemonnee als je Call of Duty Modern Warfare 2 wil kopen. Activision Blizzard heeft nu namelijk de prijs verhoogd voor de nieuwste Call of Duty game.
Als het gaat om prijsverhogingen voor games, dan zijn de Call of Duty games vaak een voorloper. De shooters waren bijvoorbeeld ook één van de eerste titels die naar 60 euro gingen, net zoals de stap naar 70 euro.
Met Call of Duty Vanguard kon je als spelers op de last-gen consoles nog 'profiteren' van een prijskaartje van 60 euro, maar daar komt een einde aan met Call of Duty Modern Warfare 2. Uitgever Activision Blizzard heeft namelijk besloten om alle console versies van de game maar liefst 80 euro te maken en de PC-versie 70 euro, dat blijkt uit de pre-orders voor de game in de officiële stores.
De reden dat de versies voor de PlayStation 4 en Xbox One niet meer goedkoper zijn dan de rest, is omdat Activision Blizzard alleen nog maar een cross-gen bundel aanbiedt. In de bundel zitten versies voor de PS4 en PS5 of de Xbox One en Xbox Series X/S. Waarom de PC-versie ook een prijsverhoging heeft gekregen is niet bekend.

Duurdere versie van Call of Duty Modern Warfare 2

Naast de standaard versie is er ook een Vault Edition voor Call of Duty Modern Warfare 2. De premium versie heeft naast de game ook een Ghost Legacy Pack, een Red Team 141 Operator Pack, een FJX Cinder Weapon Vault en de Battle Pass voor de game inclusief 50 Tier skips.
Voor de Vault Edition moet je alleen wel diep in de buidel tasten, die versie kost namelijk maar liefst 109,99 euro.

Populair Nieuws