Stream: DavincStyleGames en XGN duiken de VR-wereld van After The Fall in!

News
maandag, 28 maart 2022 om 18:00
after the fall review 1f1648419222
Deze week kunnen jullie weer inschakelen voor een mooie livestream. We hebben de smaak goed te pakken, want deze vrijdag staat er weer een mooie stream op de planning. Dan duiken XGN en DavincStyleGames in de VR-wereld van After The Fall.

Kijk hier de stream terug!

Met DavincStyleGames zag je ons afgelopen week al de wondere wereld van Tiny Tina's Wonderlands induiken. Deze week gaan we gewoon door met After The Fall. Je kunt vrijdag genieten van een co-op livestream op het Twitch-kanaal van XGN. Daar kun je onze Stefan bewonderen met zijn gameplay, terwijl DavincStyleGames op zijn eigen kanaal de game speelt.
In After The Fall gaat het tweetal een goede twee uur strijden om te overleven. Samen moeten de twee een ijzige versie van Los Angeles overleven nadat de wereld met de Snowbreed-uitbraak te maken heeft gehad. Het resultaat is een lading aan overlevenden die tal van ondoden moeten overleven.
Hoe het tweetal het afbrengt tegen de ondoden kun je vrijdagmiddag zelf zien. De twee gaan direct na de live-opname van de XGN Cast door met de game. Verwacht het tweetal dus live rond 14.00 uur 's middags op Twitch. Voor DavincStyleGames is het zelfs de eerste keer in VR, dus dat wil je niet missen!

Vuur al je After The Fall vragen af!

Naast het genieten van alle gebeurtenissen in de stream, kan je natuurlijk ook al je vragen stellen. Wil je bijvoorbeeld meer weten over de game, dan kun je natuurlijk altijd je vragen stellen onder dit artikel of tijdens de livestream zelf. Dat doe je via de chat. Tot vrijdag!
Dit artikel is in samenwerking met Koch Media.