Scoor Sony smart tv’s en oortjes met hoge korting

News
maandag, 28 maart 2022 om 18:30
65 a80j blk blk outsidel btyef1620120550
Sony doet het vaak goed op het gebied van beeld en geluid. Dat is misschien ook niet zo gek, aangezien het bedrijf een eigen filmstudio én een eigen platenlabel heeft. Mocht jij ook willen genieten van die kwaliteit, dan kun je nu behoorlijke kortingen scoren op Sony smart tv’s en oortjes.
Of je filmliefhebber of fervent gamer bent, je wil natuurlijk mooi beeld. Ook kun je eigenlijk bijna niet zonder koptelefoon of een paar oortjes, afhankelijk van wat je prettig vindt. Mocht je toe zijn aan een upgrade in beeld of geluid, dan kun je nu terecht bij MediaMarkt.
Daar loopt namelijk een actie op Sony-producten. Zo kun je flinke korting scoren op een aantal van de beste tv’s en oortjes van de techgigant. Het is zeker een kijkje waard.

De beste Sony deals bij MediaMarkt

De Sony-deals bij MediaMarkt zijn niet super uitgebreid, maar er doen toch echt wat mooie producten mee. Wij hebben er alvast een paar voor je op een rij gezet.
Oortjes
WF-1000XM3 - 99 euro
WF-1000XM4 - 199 euro
Smart-tv’s
Uiteraard kan het zijn dat er hier niets voor je bij zit. Mocht je het zelfs niet kunnen vinden bij alle Sony-aanbiedingen, maar toch op zoek zijn naar een nieuwe tv of een ander stukje tech, dan kun je evengoed terecht bij MediaMarkt. Er lopen op dit moment namelijk ook nog andere kortingen voor de Merken Mania-actie. Die deals lopen tot 3 april.