Stray Blade laat je hakken en ontdekken op Xbox met nieuwe trailer

News
dinsdag, 24 augustus 2021 om 20:03
20210824 stray bladef1629828414
Xbox toonde tijdens gamescom 2021 een nieuwe trailer van Stray Blade. De actievolle role-playing game die al in 2019 aangekondigd werd, laat je flink knokken in een magische wereld vol gevaren. De nieuwe trailer onthult dat er een uitgebreid RPG-systeem komt. De release staat gepland voor ergens volgend jaar.
De presentatie van Xbox tijdens gamescom 2021 bracht beelden van Stray Blade met zich mee. De game neemt je mee naar Acres the Los Valley waar je aan de bak moet om in leven te blijven. Je bent namelijk al een keer gestorven in de overwoekerde wereld.
De nieuwe trailer onthult dat Stray Blade een uitgebreid systeem heeft om je karakter aan te passen en allerlei wapens en uitrusting met je mee te nemen om sterker en sterker te worden.
Check de trailer hieronder!

Meer gamescom 2021 nieuws vanuit Xbox

Xbox liet naast Stray Blade al heel wat toffe games zien. Wat denk je van indiegames die allemaal op dag één naar Game Pass komen? Of een uitgebreide update voor Flight Simulator? Als dat je niet kan bekoren dan loop je wel warm voor de nieuwe beelden van Dying Light 2 , Age of Empires 4 of Into the Pit.