Sea of Thieves Borderlands crossover uit de doeken gedaan

News
dinsdag, 24 augustus 2021 om 19:59
sea of thieves borderlandsf1629827347
Sea of Thieves krijgt een speciale, tijdelijke Borderlands crossover. Het Making Mayhem evenement gaat op 24 augustus van start en eindigt op 7 september. Het evenement is toegankelijk voor iedereen die Sea of Thieves heeft.
Het Sea of Thieves Making Mayhem evenement brengt een speciaal nieuw schip naar de game van Rare. Het betreft een schip volledig in het thema van Borderlands, inclusief het bekende Borderlands logo. Uiteraard zijn de kleuren rood en geel, de primaire kleuren van de Borderlands-titels.
Het nieuwe evenement geeft je tijdelijk de mogelijkheid om het nieuwe schip te downloaden. Na 7 september is het evenement namelijk voorbij en kun je het speciale Borderlands-schip niet meer downloaden. Zorg er dus voor dat je inlogt en beslag legt op het schip in de twee weken die je hebt om het schip te claimen.
Naast het schip zijn er ook een paar taken die je tijdens het evenement kunt volbrengen. Er zijn een aantal Major and Minor Mayhem Challenges die je kunt volbrengen tijdens het evenement. Door deze te volbrengen krijg je aanzien bij de Bilge Rats waarmee je de speciale schipset van Borderlands kunt verdienen.
Check hieronder de trailer zelf.