Into the Pit laat je vanaf 19 oktober knokken op Xbox

News
dinsdag, 24 augustus 2021 om 19:31
20210824 intothe pitf1629826257
Xbox bracht tijdens gamescom 2021 een spectaculaire trailer uit van en nieuwe first person game, Into the Pit. De roguelike is uit de doeken gedaan met toffe beelden én een releasedatum!
Met een toffe reveal trailer wordt Into the Pit uit de doeken gedaan, samen met zijn releasedatum. De game komt op 19 oktober uit voor Xbox en Windows 10 en wordt meteen een Game Pass titel. Into the Pit wordt een roguelike waarin je aan de bak moet in de huid van een familielid van lorehunters. In een vervloekt dorp waar demonen huishouden loop je rond terwijl je de ene na de andere demoon van je af moet slaan. Intussen wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van duistere magie door zowel jou als de vijand en moet je ook nog eens aan de slag om overlevenden te redden. Ga er maar vanuit dat je honderden keren sterft, maar wel elke keer sterker wordt.
Check de trailer hieronder!

Meer tof nieuws vanuit Keulen op gamescom 2021

Vanuit Keulen is er dit jaar veel meer nieuws voorbij gekomen. Xbox liet toffe indiegames zien die allemaal op dag één naar Game Pass komen en toonde alvast een nieuwe update van Flight Simulator. Ook Dying Light 2 kwam voorbij met gruwelijke nieuwe beelden en over Age of Empires 4 werd flink uitgewijd.

Populair Nieuws