Stranger Things fans worden gek na het zien van deze foto!

  De Amerikaanse Netflixserie Stranger Things lanceerde op 4 juli 2019 het derde seizoen. Het derde seizoen speelt zich in de zomer van 1985 af. Er zijn onder andere nieuwe stelletjes. Stranger Things fans hebben op dat vlak iets opmerkelijks gezien in de eerste aflevering van het derde seizoen.

  Netflix

  Mike en Will

  In het derde seizoen hebben we een hoop verandering gezien. Zo heb je het nieuwe winkelcentrum Starcourt waar de groep veel komt. Dustin, Steve, Erica gaan achter een geheime Russische dienst aan en Mike en Lucas proberen alles te doen om hun relatie staande te houden, terwijl Will alleen maar D&D wil spelen. De kinderen zijn ondertussen ouder geworden en de serie krijgt een nieuw jaren tachtig jasje. Oude en nieuwe vijanden duiken op en er zijn nieuwe karakters verschenen zoals Robin en Alexei.

  In de eerste aflevering van het derde seizoen 'Suzie, Do You Copy?' komt Dustin terug van kamp en laat zijn vrienden de radio zien die hij heeft gemaakt. Daarmee wil hij contact leggen met zijn nieuwe vriendinnetje Suzie. Eergisteren posten de makers op Twitter een foto van deze scene. Tijdens deze scene valt de fans iets op. Mike en Will lijken elkaars hand vast te houden. Althans, dat denken de fans te zien. Geruchten gaan rond dat Will niet op meisjes valt, hij is ook de enige van de groep die nog geen vriendin heeft. Maar een relatie tussen de twee jongens zit er niet in, want Mike heeft al een relatie met Eleven.

  Netflix

  Seizoen 4

  Er gaat een hoop veranderen in het vierde seizoen. SPOILER ALERT! De vraag is of Hopper nog wel leeft, Eleven haar krachten terug krijgt en of het verhaal zich nog wel afspeelt in Hawkins, aangezien er op social media de zin 'We're not in Hawkins anymore' is gepost. Joyce verhuist samen met Will, Jonathan, maar ook Eleven om opnieuw te beginnen. De opnames van seizoen 4 zijn nu bezig en het kan zijn dat het rond Thanksgiving en kerst op Netflix komt, maar de exacte datum is nog niet bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.