Ziggo voegt Disney+ toe op bruikleendecoder

News
dinsdag, 13 december 2022 om 14:00
pexels jeshootscom 1040160f1670924919
Abonnees van bij KPN kunnen wel Disney+ kopen, maar de app is nog niet op bruikleendecoders aanwezig. Ziggo-abonnees kunnen sinds vandaag via de Bruikleendecoder naar content van deze streamingdienst kijken. Dit kan alleen niet op alle Ziggo-decoders. Alleen voor de 4K-decoders Mediabox en Next Mini is de Disney+ app beschikbaar.

Abonnement

Een abonnement op deze streamingdienst is wel noodzakelijk om daadwerkelijk films, series en documentaires te kijken van Disney+. Dit abonnement moet apart worden afgesloten. Vanaf vandaag is dat ook mogelijk via MijnZiggo, de eigen klantenomgeving van Ziggo-abonnees. Er wordt dan maandelijks een Ziggo-factuur verrekend voor de betaling van het Disney+ abonnement.
Met de Mediabox Next en Next Mini 4K – decoders kan deze 4K-content ook in deze betere beeldkwaliteit bekeken worden. Het aanbod bestaat onder meer uit films, series en documentaires van dochterbedrijven Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Voor het zoeken naar de gewenste content en het opstarten van de Disney+ app op de Ziggo-bruikleendecoders kan met de afstandsbediening en met de spraak via voice control functie.

Mediabox Next

De Mediabox Next is een digitale tv-ontvanger waarop je alles in Ultra HD ofwel 4K-beeld kunt bekijken. Daarnaast start de Mediabox Next in zo’n 10 seconden op en heb je beeld en geluid. In de eco-stand duurt dat iets langer, zo’n 15 seconden, in stand-by is het energiegebruik vrij laag en is het simpel om het menu te bezoeken.