Een dertiende seizoen voor Archer komt naar Netflix

News
zaterdag, 02 oktober 2021 om 9:00
archerf1633010178
De langlopende serie Archer, die in 2009 uitkwam, krijgt voorlopig nog geen einde. Een dertiende seizoen krijgt deze serie sowieso nog. Of er daarna nog meer seizoenen aankomen is nog niet duidelijk.
Het dertiende seizoen van deze reeks zal ergens in het najaar van 2022 op Netflix komen. Op de Nederlandse Netflix staan elf seizoen die bekeken kunnen worden, seizoen twaalf mist dus nog. Mocht deze serie je wat lijken dan heb je dus nog dik een jaar om alle seizoenen te bekijken voordat seizoen dertien uitkomt.
John Landgraf, de voorzitter van bedrijf FX Network, is erg tevreden over hoe de show op Netflix uitpakt en ziet een dertiende seizoen dus zeker zitten. Hij liet eerder deze zomer daarom al weten dat het bedrijf bezig is met dit nieuwe seizoen vol avontuur.

Spionnen, sabotage en een vriendengroep

De serie is dus te zien op Netflix, en onlangs zijn de eerste elf seizoenen toegevoegd. In Archer volgen we een spionagegroep onder leiding van Sterling Archer. Samen met zijn zeven collega’s, waaronder zijn moeder, doen ze wat elke spionagewerk inhoudt: elkaar ondermijnen om hun ego aan te vullen. Oké misschien niet echt wat een normale spionagegroep doet. De groep saboteert elkaars missies en werk voor hun eigen plezier. Het is een komedieserie voor volwassenen die nu dus een dertiende seizoen van acht afleveringen krijgt!
Niet alleen Archer krijgt een nieuw seizoen in 2022. Ook Bridgerton, de meest bekeken serie op Netflix die binnenkort waarschijnlijk ingehaald gaat worden door Squid Game, krijgt in 2022 een nieuw seizoen. Barbaren krijgt in 2022 ook een seizoen twee, genoeg om naar uit te kijken!