Storingen EA en Call of Duty zorgen voor een slechte game avond

  Momenteel is er een storing gaande bij EA en Call of Duty. Dit zorgt voor de nodige problemen bij FIFA 20, Battlefield en Modern Warfare. Omdat de verschillende EA-games op eigen servers draaien lijkt het probleem zich voor EA te beperken tot de footie en de shooter. Bij Call of Duty is de server down.

  Vanaf ongeveer 20:50 uur kwamen er meldingen binnen dat mensen problemen hadden met het spelen van EA games. Binnen tien minuten stond de teller van het aantal meldingen op allestoringen.nl op ruim 700. Ook de tellers van FIFA en Battlefield sloegen flink uit door het aantal meldingen. Deze storing is niet bevestigd door EA. De melding op de storingswebsite is daarom nog op 'mogelijke storing' blijven staan.

  Bij Call of Duty is het aantal storingsmeldingen minder hoog, maar daar staat de melding op 'storing'. Op de website waarop gamers de serverstatus kunnen checken is te lezen dat er op diverse plekken een storing is. Een van die plekken is helaas Nederland.

  Meer storingen bij EA

  EA kampt de laatste tijd regelmatig met storingen die tot frustratie bij gebruikers leiden. Waardoor de storingen precies ontstaan is nog niet duidelijk. De kans is groot dat dit door het toegenomen aantal gebruikers komt die gelijktijdig proberen te spelen.

  FIFA 20

  Verkijgbaar vanaf 27 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.