Gerald's Last Play komt naar GTA Online met nieuwe missies

  Rockstar zit niet stil met nieuwe content, special rewards -weken en nieuwe mogelijkheden in GTA Online. Deze week werden al diverse Double XP- acties actief en nu komt er ook een flinke dosis extra content naar de populaire Online modus in de vorm van Gerald's Last Play.

  Rockstar Games

  De nieuwe content draait om drugsdealer Gerald. De extra speelbare Contact Missions in de uitbreiding heten Make Ends Meat, Go Figure, Fast Peddling, Deal With It, Bad Companies en End Product. In deze missies speel je met Gerald, terwijl hij een oorlog voert met een rivaliserende drugsbende.

  Drugsoorlog

  Zo moet je jezelf eerst in veiligheid brengen, overval je de drugsproductie van een rivaal die in een slachthuis gesitueerd is, steel je een vrachtwagen met actiefiguren waar drugs in verstopt zit, of moet je verloren drugs opsporen na een mislukte deal. In Fast Peddling neem je het op tegen een groep snelle fietsers, waarbij je ze uitschakelt door hun leveranciers te plunderen. In Bad Companies moet je de leider van een concurrerende bende uitschakelen.

  Deze nieuwe content komt naast de al gaande acties rond de double GTA$ en Double RP die deze week actief zijn en zijn vanaf nu beschikbaar in Grand Theft Auto Online voor PlayStation 4, Xbox One, en PC.

  Rockstar Games

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.