Storing internetbankieren en iDEAL bij ABN-Amro

News
maandag, 21 december 2020 om 12:38
bank pasf1606750580
Momenteel is er een storing gaande bij de ABN-Amro bank. Hierdoor kun je problemen ondervinden met internetbankieren via de ABN-Amro app, via de PC en betalingen via iDEAL.
De storing bij de ABN-Amro bank lijkt gestart te zijn rond 12:00 uur vandaag (via Allestoringen.nl) en treft een groot deel van het internetbankieren-verkeer. Via de storingenwebsite lopen de meldingen enorm snel op, met op het moment van schrijven al ruim 6000 meldingen van getroffen klanten. ABN laat via Twitter weten dat het inderdaad een storing betreft.
Zowel via de website als via de ABN-Amro app kun je geen betalingen doen of je rekeningen inzien. Daarnaast treft de storing betalingen via iDEAL, waardoor het lastiger is om betalingen te doen via deze manier. Waar de storing exact door veroorzaakt is, is nog onbekend.

ABN-Amro en iDeal storing verstoort last minute-kerstinkopen

Voor mensen die op het laatste moment nog volop aan het shoppen zijn, kan deze storing flink roet in het eten gooien. Betalingen via de bank zijn momenteel namelijk niet mogelijk en datzelfde geldt voor betalingen die je via de veelgebruikte iDEAL kan doen. Gezien postbedrijven zoals Post NL momenteel langer doen over verzenden van pakketten, zou vandaag wel eens de laatste mogelijkheid kunnen zijn om een pakket voor kerst in huis te krijgen. Daardoor komt deze storing extra ongelegen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties