Geen Zoom videolimiet tijdens feestdagen

News
maandag, 21 december 2020 om 12:00
pexels jonathan borba 3303614f1608539359
De feestdagen komen er weer aan. Dit weekend is het alweer kerst en een weekje later is het oud en nieuw. Helaas kunnen we door alle coronamaatregelen de feestdagen maar in een klein gezelschap vieren en met de nieuwe virusmutatie gaan de feestdagen misschien zelfs helemaal niet door in deze vorm. Er is wel één kleine troost, want Zoom heeft een aantal fijne aanpassing gedaan waardoor de feestdagen toch nog een beetje dragelijk worden.

Feestdagen in een lockdown

In Nederland mag je tijdens de kerstdagen maximaal 3 mensen per dag ontvangen en tijdens oud en nieuw zijn dat er slechts twee. Daarnaast kunnen we dit jaar ook geen vuurwerk afsteken en zal een etentje er in een restaurant er dit jaar ook niet inzitten. Allemaal zeer begrijpelijk natuurlijk, maar het maakt het er allemaal niet gezelliger op. Zeker omdat er in het Verenigd Koninkrijk nu een virusmutatie is opgedoken, die ervoor kan zorgen dat we tijdens de feestdagen helemaal niemand meer kunnen ontvangen.

Zoom komt ons tegemoet

Vanwege deze coronacrisis maakten veel mensen de afgelopen maanden gebruik van diensten als Zoom, Skype en Teams. Via Zoom kun je normaal gesproken als gratis gebruiken maar 40 minuten achterelkaar Zoomen. Dat kan vrij kort zijn, maar Zoom komt ons tegemoet tijdens de feestdagen. Tijdens de feestdagen heft Zoom namelijk de limiet op en zo kun je op afstand toch heerlijk bijkletsen met je vrienden en familie.
  • Kerstmis: woensdag 23 december 16.00 t/m zaterdag 26 december 12.00
  • Oud en nieuw: woensdag 30 december 16.00 t/m zaterdag 2 januari 12.00

Populair Nieuws

Laatste Reacties