Storing bij Videoland maakt films en series kijken onmogelijk

News
woensdag, 11 augustus 2021 om 10:00
pexels jeshootscom 1040158f1628249300
Abonnees van Videoland kunnen momenteel niet genieten van hun favoriete films en series. Door een storing bij de streamingdienst kan er namelijk geen content worden bekeken.
Streaming wordt steeds populairder en voor veel mensen is het dan ook dé manier om van hun favoriete films en series te genieten. Dat betekent alleen ook dat de collecties van 'ouderwetse' Blu-rays en DVD's in de meeste huishoudens slinkt of zelfs helemaal niet aanwezig is. Normaal geen probleem, maar wel als er een storing is bij een streamingdienst.
Dat lijkt nu het geval te zijn bij Videoland. Veel gebruikers op Allestoringen.nl melden namelijk dat de Nederlandse streamingdienst momenteel een storing heeft. Door de technische problemen lijkt het niet mogelijk om verbiding te maken met de server van Videoland, waardoor het niet mogelijk is om films of series te bekijken op de dienst. Ook zouden er problemen zijn met de Videoland app.

Wanneer is Videoland weer te gebruiken?

Het is te hopen dat de storing bij Videoland snel is opgelost. In de ochtend zal het geen enorm groot probleem zijn voor veel abonnees, maar als de werkdag voorbij is, dan zullen een stuk meer mensen inschakelen om te ontspannen met een film of serie. Het lijkt er alleen op dat de storing bij Videoland zelf nog niet bekend is, want op de overzichtspagina staat gemeld dat er momenteel geen storingen zijn.
Als je problemen hebt met Videoland, dan kan je ook de klantenservice van de streamingdienst bereiken via Twitter. Wanneer de storing bij Videoland is opgelost, zullen wij dit bericht updaten.