Storing bij Snapchat maakt Snaps versturen onmogelijk

News
woensdag, 18 augustus 2021 om 9:40
snapchat 4f1616491251
Een nieuwe dag, een nieuwe storing. Technische problemen bij Snapchat zorgen er nu namelijk voor dat Snaps versturen niet mogelijk is.
Wie vorig jaar had gegokt dat Snapchat kopje onder zou gaan, was niet raar aangekeken. De social media-dienst is de laatste maanden alleen extreem populair geworden, mede dankzij de opmars van face filters. Snapchat lijkt nu alleen wel gevolgen te ondervinden van de populariteit, want de dienst heeft last van een storing.
Volgens Allestoringen.nl kunnen veel gebruikers momenteel namelijk niet gebruikmaken van Snapchat. Door de technische problemen wordt vooral gemeld dat het niet mogelijk is om in te loggen op het social media-platform en dat het niet mogelijk is om Snaps te versturen.

Hoe lang duurt de Snapchat storing?

Wanneer gebruikers weer normaal berichten kunnen sturen via Snapchat is nog niet bekend. Via Twitter laat het bedrijf weten eerder in augustus ook al last te hebben van veel users die niet konden inloggen. Het is te hopen dat de technische problemen snel zijn opgelost, zodat iedereen weer makkelijk zijn of haar foto's kan delen met vrienden.

Populair Nieuws