Storing bij ABN Amro zorgt voor problemen met inloggen

News
maandag, 06 april 2020 om 12:35
online banking 3559760 1920f1586168306
Ook banken worden hard getroffen door storingen. Vorige week had ING een storing deze week is ABN Amro aan de beurt. Er worden steeds meer meldingen gedaan van problemen met inloggen en iDeal betalen. Doordat mensen nu nog meer bestellen en online bankieren lijken websites overbelast te raken.
ABN Amro krijgt steeds meer meldingen binnen op Allestoringen. De regio’s waar de meeste meldingen vandaan komen zijn Amsterdam en Rotterdam.

Problemen met inloggen

Vooral inloggen lijkt een probleem te zijn op ABN Amro. Regio’s Almere, Utrecht en Amsterdam melden de meeste problemen. Het lijkt erop dat de storing komt door grote drukte op het netwerk, waardoor deze vastloopt. Met de minuut lijken er meer meldingen binnen te komen op Allestoringen over problemen met inloggen.

iDeal betalen

Als inloggen al werkt, lijkt iDeal betalen vast te lopen. Rondom iDeal betalen via ABN Amro verschijnen ook steeds meer meldingen. Bedragen van overboekingen lijken niet overgemaakt te worden. Ook overschrijven lijkt niet soepel te verlopen, maar in tegenstelling tot iDeal betalen vallen de problemen mee.