Stijlvolle afstandsbediening voor Xbox Series X en S op komst

News
woensdag, 04 augustus 2021 om 15:00
xbox series x xbox series sf1628074558
Voor de Xbox Series X en S komt er binnenkort een handige accessoire. 8BitDo heeft namelijk een stijlvolle afstandsbediening gemaakt voor de next-gen consoles van Microsoft.
De gaming consoles van Microsoft en Sony zijn vandaag de dag veel meer dan alleen apparaten waar je op kan gamen. Met de opkomst van streamingdiensten gebruiken mensen de Xbox en PlayStation consoles dan ook steeds meer voor mediaconsumptie en daar speelt 8BitDo nu slim op in.
Het bedrijf dat accessoires voor consoles maakt, komt binnenkort namelijk met een stijlvolle afstandsbediening voor de Xbox Series X en S. Het apparaat zal verschijnen op 15 september en komt in twee verschillende afmetingen en kleuren. De zwarte versie is groter, heeft meer functies en kost 25 dollar, terwijl de witte versie kleiner en compacter is en iets goedkoper met 20 dollar. De twee afstandsbedieningen passen daardoor goed bij respectievelijk de Xbox Series X en Xbox Series S. Als je een Xbox One is huis hebt staan, dan kan je de accessoire ook daarvoor gebruiken.

Release afstandsbediening ook in Nederland?

Of wij in ons land ook met de afstandsbediening van 8BitDo aan de slag kunnen gaan is nog onbekend. Het apparaat is momenteel namelijk alleen te bestellen via de Amerikaanse variant van Amazon. Mogelijk zou je via de webshop de afstandsbediening wel kunnen importeren, maar dan zullen er natuurlijk nog de nodige kosten bovenop komen.
Naast de Xbox Series X en S afstandsbediening heeft 8BitDo nog meer accessoires geproduceerd. Zo heeft het bedrijf bluetooth-controllers voor de Nintendo Switch gemaakt, evenals een opvallende NES-muis.

Populair Nieuws