Steunactie voor Olav Mol en Jack Plooij nu al stopgezet

News
donderdag, 05 mei 2022 om 18:00
olav mol f1 2020f1650961150
Formule 1-fans in Nederland willen dolgraag dat Olav Mol en Jack Plooij weer aanwezig zijn bij de races en hebben daarom een steunactie opgezet. De actie is nu alleen al vroegtijdig stopgezet.
De steunactie is opgezet na uitspraken van Olav Mol in Formule 1 Magazine. Daarin heeft de ervaren commentator gezegd dat hij in de toekomst wil terugkeren in de paddock, maar dat niet goedkoop is om dat te realiseren. Volgens Mol is daar namelijk maar liefst 300.000 euro voor nodig.
Het duurde niet lang voordat een actie verscheen op Steunactie.nl om de commentator en zijn trouwe rechterhand naar races over de hele wereld te sturen. Daar is nu alleen al vroegtijdig een punt achter gezet.
In een persverklaring, die onder andere naar GPFans is gestuurd, hebben de website en de directie van Grand Prix Radio laten weten waarom dit is gedaan.

Loyale fans Olav Mol krijgen geld terug

Niet alle organisaties mogen namelijk zomaar het paddock van de Formule 1 binnenwandelen. Daarvoor is accreditatie nodig van de FOM, het Formula One Management. Het bedrijf is allesbehalve vrijgevig met perskaarten, dus kan er geen garantie worden gegeven dat de steunactie effect zal hebben.
Alle fans die Olav Mol en Jack Plooij steunen en geld hebben gestort voor de actie, zullen hun geld terugkrijgen. Dat heeft Steunactie.nl laten weten in de verklaring.