Game releases april 2024 - Stellar Blade en Xbox-ports!

Article
maandag, 01 april 2024 om 15:00
stellar bladef1710155909
Het is nog geen twee weken geleden dat Rise of the Ronin, Dragon’s Dogma 2 én Princess Peach: Showtime! op dezelfde dag verschenen. Misschien ben je dus nog helemaal niet toe aan een nieuwe game. April 2024 is qua game releases rustig, maar als je wel op zoek bent, ziet er hier en daar wel wat bij.
In april 2024 kunnen we weer een nieuwe PS5 exclusive verwelkomen. In Stellar Blade speel je als Eve om de aarde te redden van veroveraars genaamd Naytiba. Je moet nog even wachten tot de game verschijnt op 26 april, maar in de tussentijd is er een demo om te spelen.
De games die Xbox naar PlayStation en Switch brengt worden er in rap tempo doorheen gejaagd. De eerste twee zijn al uit en deze maand wordt het viertal compleet gemaakt. Op 16 april zien we Grounded op PS5 en Switch en op 30 april volgt Sea of Thieves, maar dan alleen voor PS5.
Ook het vermelden waard is Sand Land, een action-RPG waarin mensen en demonen samen leven in een wereld waarin water enorm schaars is geworden. Je kent de titel misschien niet, maar de game is gebaseerd op een manga van Akira Toriyama, de bedenker van Dragon Ball die in maart overleed. Liefhebbers van zijn werk moeten de release van Sand Land op 26 april zeker even in de gaten houden.

Wat zijn de game releases van april 2024?

Uiteraard zijn er nog meer games die je in 2024 zou kunnen gaan spelen. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt, dus als het bovenstaande niets voor jou is, kun je misschien alsnog wat leuks vinden.

Switch releases

PlayStation 5 releases

PlayStation 4 releases

Xbox Series X|S releases

Xbox One releases

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Zoals je ziet is april geen drukke maand. Het kan dus goed zijn dat er niets voor je bij is. In dat geval is een kijkje bij de releases van maart misschien een idee. Je hoeft tenslotte niet altijd alleen maar gloednieuwe games te spelen.