Update - Steam Summer Sale 2020 van start gegaan

  De Steam Summer Sale is weer begonnen. Nu de tropische temperaturen ook in Nederland zijn opwachting maken, is het wel duidelijk dat de zomer is begonnen. Valve doet daarin lekker mee met een scala aan goede deals voor games als Borderlands 3 en Half-Life: Alyx.

  Wie in de Store van Steam kijkt, ziet dat de Steam Summer Sale weer van start is gegaan. Het betekent een lading aan deals waar je nu van kunt profiteren. Denk aan titels als Borderlands 3, Destiny 2 en de nieuwe Valve-game Half-Life: Alyx. Honderden titels zijn in de aanbieding in de store, maar wees er wel snel bij want de aanbiedingen zijn maar tot en met 9 juli geldig.

  Bovenop de gebruikelijke sale is er ook nog een ander aspect aan de 2020-editie. Voor iedere bestelling boven de 30 euro krijg je namelijk korting. Het betreft een bedrag van 5 euro korting die bij de kassa automatisch verrekend zal worden.

  Ook kun je met je aankopen punten verdienen in de puntenwinkel van Steam. Voor iedere gespendeerde euro verdien je 112 punten. Deze kun je vervolgens inzetten om avatars, achtergronden en emotes te kopen.

  Niet alleen een Steam Summer Sale

  Niet alleen Steam heeft een flinke uitverkoop. Ook in de PlayStation Store zijn flinke kortingen te vinden door de halfjaar-uitverkoop. In de PSN Store zijn meer dan 200 games in de aanbieding, waarvan wij natuurlijk een mooi overzicht hebben.

  Update - De sale is in volle gang

  De Steam Summer Sale is bijna halverwege en heeft ondertussen een aantal mooie deals erbij gekregen. Zo kan je onder andere Star Wars Jedi: Fallen Order, Arma III, Besiege en de Mass Effect franchise voor een wel heel zacht prijsje oppakken! Daar houdt het niet bij op, want er zijn letterlijk tientallen games in de aanbieding.

  Dit artikel is origineel geplaatst op 26 juni 2020.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.