Activision voegt mysterieuze game toe aan database

News
maandag, 17 mei 2021 om 16:30
modern warfare 3f1621259389
Activision is flink bezig met nieuwe games uitbrengen, oude games remaken en blijkbaar ook nog onbekende games toevoegen aan haar database. Elk jaar krijgen we een nieuwe versie van Call of Duty, maar nu is er iets opvallends gebeurd in de database van Activision zelf.
Er is namelijk een nieuwe plek gereserveerd voor een nieuwe game die eraan zit te komen. PlayStation Game Size, meldt de gebeurtenis op Twitter, vlak nadat de ruimte is aangemaakt in de database van Activision. Er is voor nu nog niet veel bekend over nieuwe games of remakes die er nog aan zitten te komen van Activision, maar daar kan natuurlijk elk moment verandering in komen.
De nieuwe toevoeging aan de database is ongeveer 44GB groot. Een update voor Warzone zal het dan ook niet zijn, maar waarschijnlijk een heel nieuwe game of remake. Met E3 dat ook om de hoek staat, is de kans groot dat we er hier meer van horen, maar Activision kan ons zomaar verrassen de komende weken.

Mogelijk een Modern Warfare 3 remake

Wat veel gebruikers op Twitter gelijk melden is dat het mogelijk om een remaster gaat van de welbekende Modern Warfare 3. Dit zijn natuurlijk geen feiten, maar fans die hopen dat de legendarische game weer terugkeer. De kans is er natuurlijk wel dat MW3 een terugkeer maakt, aangezien de twee voorgangers ook al opnieuw het leven in zijn geblazen.
Voor concrete plannen is het daarentegen nog wachten op een officieel bericht vanuit Activision, maar bereidt je in ieder geval voor op een mogelijke aankondiging.