Steam geeft geschifte Borderlands spin-off gratis weg!

News
zaterdag, 18 maart 2023 om 9:00
steam spring salef1678984159
De Steam Spring Sale is van start en dat wordt gevierd met een zeer hoog gewaardeerde game met één van de meest geschifte karakters uit het Borderlands universum. En dat wil heel wat zeggen!
Steam trapt de Steam Spring Sales meteen goed af! Niet alleen zijn er duizenden games flink afgeprijsd te vinden in de Steam Store, Steam geeft ook een gratis game weg om de start van de sale te vieren! In deze game vinden we één van de meest bizarre en geschifte karakters uit het Borderlands universum terug!
Borderlands kent nogal wat bijzondere karakters. Barvrouw Moxxi, de altijd overenthousiaste Claptrap, Handsome Jack, General Knoxx om er maar een paar te noemen, maar ééntje spant toch wel de kroon. Tiny Tina is niet eens volwassen, maar wel bijzonder gek op alles wat kan ontploffen en gezegend met een nogal instabiele mindset.
Tina is geliefd bij spelers van Borderlands, dus het kon niet lang duren tot zij haar eigen DLC kreeg. Deze DLC, met de naam Tiny Tina's Assault on Dragon Keep werd een groot succes en daarom later nog separaat uitgebracht, als prequel op de volledige stand-alone game Tiny Tina's Wonderland. Assault on Dragon Keep is nu gratis in de Steam Store te claimen, zonder dat je daar verder iets voor hoeft te doen!

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep gratis in de Steam Store

In deze game neemt Tina de rol aan van 'Bunker Master' voor de 'Bunkers & Badasses' game. Dit is de Borderlands versie van Dungeons & Dragons. Tina kan er weinig van, maar de overige Vaulthunters spelen het spel mee. Dat gaat goed, totdat het mentale brein van Tina het spel volledig op hol doet slaan en Tina probeert de overleden Roland in het spel terug tot leven te wekken. Assault on Dragon Keep is een puike introductie tot Bunkers & Badasses, wat ook in Wonderlands centraal staat.
Assault on Dragon Keep is nog tot 23 maart gratis te scoren in de Steam Store.

Populair Nieuws