Starfield Collector’s Edition Horloge mogelijk gelekt

News
vrijdag, 14 januari 2022 om 13:30
whatsapp image 2021 06 13 at 190642f1623604236
Er is een Starfield Collector’s Edition horloge gelekt samen met een handleiding. Of dit horloge daadwerkelijk ook echt op de markt zal verschijnen, is nog niet duidelijk.
Er is een horloge met een Starfield-thema gelekt. Fans denken dat dit horloge bij de lancering zou verschijnen als onderdeel van de Collector’s Edition van de game of zelf in de game zou kunnen verschijnen.
Het horloge werd voor het eerst gespot in een Behind the scenes trailer. Er zijn nu alleen nieuwe afbeeldingen vrijgegeven van het horloge op de Starfield-subreddit door gebruiker SquiddyVonn. Hij plaatste de afbeeldingen naast een concept-gebruikershandleiding door fabrikant The Wand Company. Dit bedrijf heeft ook aan andere opmerkelijke projecten waaronder verschillende Poké Ball-replica’s en een op gebaren gebaseerde afstandsbediening.
Net zoals vele andere smartwatches lijkt het uurwerk te komen van een aantal extra functies die meer doen dan alleen de tijd aangeven. Zo zouden dragers van her horloge ook de temperatuur kunnen zien, vochtigheid en lokale tijden voor zonsopgang en zonsondergang.
De handleiding die bij de post is gekoppeld, biedt meer inzicht in de oorsprong van het horloge. In de handleiding staat dat het apparaat wordt gemaakt door The Wand Company.

Vervolgvideo horloge op YouTube

SquiddyVonn heeft ook een vervolgvideo op YouTube suggereert de gebruiker ook dat het horloge zou kunnen worden gebruikt als onderdeel van Starfield’s gebruikersinterface. Hij merkt op dat de display-box kort verschijnt in de eerste onthulling in de trailer.

Of het horloge daadwerkelijk uitgebracht zal worden, is nog niet duidelijk.

Populair Nieuws