'Call of Duty 2022 game gaat vervroegd uitkomen'

News
vrijdag, 14 januari 2022 om 14:00
modo zombies en call of duty modern warfare existe 155076f1642164901
Call of Duty leaker Tom Henderson laat op Twitter weten dat de release datum van de nieuwste Call of Duty 2022 game vervroegd zal worden. Dit heeft ermee te maken dat Vanguard niet presteert als hoe het zou moeten doen.
Call of Duty 2022, die onder de naam Modern Warfare 2 gaat, zal vanwege een slechte verkoop in Vanguard vervroegd worden. Waarschijnlijk hopen de makers van COD dat de Modern Warfare 2 veel geld zal maken om het verlies in Vanguard recht te trekken. De game zal dan vervroegd worden naar oktober. Tom Henderson, die overigens vrij accuraat is met zijn leaks rondom COD en Battlefield, heeft nog meer goed nieuws voor ons in petto.
Naast een vervroegde COD game komt er ook een gigantische update uit voor Warzone kort na de release van Modern Warfare 2. Wat we van deze update kunnen verwachten is onduidelijk, maar ongetwijfeld zal er enorm veel nieuwe content naar de game komen. Veel van deze content zal je waarschijnlijk wel voor moeten betalen, aangezien ook dit een truc zal zijn om het verlies van Vanguard ongedaan te maken. Alhoewel de leak logisch klinkt. is niet iedereen het met Tom eens.
mejor clase de cod modern warfare 2019 y configuracion 155094

Wat vind menig gamer van dit nieuws?

Het officiële Warzone Twitter account laat weten dat een vervroegde release datum een slechte invloed zal hebben op menig gamer. Dit vanwege de reputatie die de makers van COD hebben opgebouwd: Het uitbrengen van niet afgemaakte games. Waarom Vanguard geflopt is komt voort uit het feit dat de game te vroeg uit kwam, en het valt daarom op de de makers Modern Warfare 2 willen vervroegen. Hoe MW2 uit de verf zal komen is moeilijk te voorspellen, het is daarom afwachten tot oktober als het gerucht klopt.

Populair Nieuws