Star Wars: The Rise of Skywalker snel op Disney+ te zien

News
dinsdag, 28 april 2020 om 15:45
Het laatste deel in de Skywalker Saga is zeer binnenkort te zien vanuit je huiskamer, zo is te lezen op StarWars.com. Vanaf 5 mei zal The Rise of Skywalker op Disney+ te zien zijn. Dit is de eerste thuisrelease van Star Wars IX in Nederland.
Voor wie bekend is met de internationale Star Wars-dag ‘May the 4th’ klinkt 5 mei wellicht als een gekke startdatum voor het streamen van de film. Buiten Nederland staat The Rise of Skywalker dan ook vanaf 4 mei al op Disney+. Uit respect voor de dodenherdenking heeft Disney ervoor gekozen om de Nederlandse release een dag op te schuiven.

Andere May the 4th-vieringen

Er staat nog meer Star Wars op Disney+ gepland voor 4 mei. Zo wordt de laatste aflevering van The Clone Wars op die dag beschikbaar gemaakt. Ook een docuserie over The Mandalorian gaat op 4 mei van start. Het is niet duidelijk of deze in Nederland ook een dag vertraging krijgen.
Ondanks de vertraging is 5 mei het vroegste moment om zonder import The Rise of Skywalker thuis te kijken. De release van de Nederlandse blu-ray is pas op 5 juni 2020.

Populair Nieuws