‘Star Wars Jedi: Fallen Order 2 wordt voor E3 onthuld’

News
vrijdag, 07 januari 2022 om 16:30
2021 06 09 star wars jedi fallen orderf1623261893
EA en Respawn zijn mogelijk bezig met Star Wars Jedi: Fallen Order 2 en zal naar verluidt voor E3 worden onthuld. De game zal mogelijk in mei worden onthuld.
Jeff Grubb, journalist, heeft tijdens een recente Giant Bomb-stream verteld dat het vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order mogelijk nog voor de E3 wordt onthuld. Volgens Grubb zou EA en/of ontwikkelaar Respawn Entertainment de game "op een significante manier" zullen laten zien voordat in juni E3 van start gaat. Mei wordt als een mogelijke maand genoemd waarin de game wordt onthuld. Verder claimt Grubb ook dat de game ergens later dit jaar zou kunnen uitkomen.
Er zijn al langere tijd geruchten dat er een vervolg komt op Fallen Order. In 2019 vertelde Charlie Houser, directeur van merkstrategie van Respawn, dat de studio geïnteresseerd is in het voortzetten van het verhaal van Star Wars Jedi: Fallen Order. In mei 2020 noemde EA de game ook ‘een geheel nieuwe franchise’. In augustus 2021 vertelde EA ook dat ze zouden blijven investeren in de game als franchise.
star wars jedi fallen order features alles dat wij over de game weten gespeeld op ea play 151522

Wat is Star Wars Jedi: Fallen Order?

Star Wars Jedi: Fallen Order kwam in 2019 uit en verteld een verhaal dat zich vijf jaar na Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith afspeelt. Je volgt Jedi Padawan Cal Kestis, die een doelwit wordt van het Galactic Empire en door twee inquisiteurs wordt opgejaagd terwijl hij zijn training probeert te voltooien.
Star Wars Jedi: Fallen Order is beschikbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 5, PC, Stadia, Xbox One en Xbox Series X/S.