Update - Star Wars High Republic-serie The Acolyte trailer nu te zien

News
woensdag, 20 maart 2024 om 9:00
4 juni is een speciale dag voor Star Wars-fans. Nu helemaal, want de High Republic-serie The Acolyte zal dan uitkomen op Disney+.

Update - The Acolyte heeft eindelijk een trailer

De eerste trailer van The Acolyte is eindelijk uitgebracht. Al bijna een jaar geleden kreeg een kleine groep fans beelden te zien tijdens Star Wars Celebration, nu kan iedereen een indruk krijgen van de nieuwe serie. De eerste twee aflevering staan vanaf 4 juni op Disney+.
Oorspronkelijk bericht:
De toekomst van veel Star Wars-films is onzeker, met meerdere projecten die zijn uitgesteld of geannuleerd door Disney. Maar ondertussen is de franchise juist erg actief op Disney+ met verschillende series. Zo is nu de releasedatum van de volgende Star Wars-serie aangekondigd.
Op 4 juni verschijnt The Acolyte op de streamingdienst, die in de maak is sinds 2020. Dat is aangekondigd door middel van een interessante nieuwe poster voor de show. Op de poster is een lightsaber te zien, maar in plaats van het gebruikelijke licht komt er een spoor van bloed uit.
The Acolyte gaat dan ook over een onderzoek naar een reeks bloederige moorden, waarbij een gerespecteerde Jedi Master (Lee Jung-jae) het moet opnemen tegen een duistere krijger uit zijn verleden (Amandla Stenberg). De nieuwe Star Wars-serie speelt zich af tijdens de High Republic-era, twee eeuwen voor de gebeurtenissen uit de Star Wars-films.
Naast Lee en Stenberg bestaat de cast voor The Acolyte onder andere uit Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie-Turner Smith en Carrie-Anne Moss.

Eerste trailer komt eraan

Tot nu toe zijn er nog geen bewegende beelden gedeeld van The Acolyte, maar daar komt binnenkort verandering in. Disney zal later vandaag namelijk de eerste teaser trailer voor de nieuwe Star Wars-serie uitbrengen. Hoe laat dat precies zal zijn is nog niet bekend.