Star Wars acteur John Boyega ontevreden over rol

News
donderdag, 05 november 2020 om 13:30
star wars episode 9 geruchten bevestigt door john boyega 144141 1
John Boyega, de acteur die Finn speelde in de laatste Star Wars trilogie, gaf al eerder aan dat hij niet blij was met de kant waar zijn rol in de Star Wars films naar toe ging. Hij is teleurgesteld in wat Disney voor zijn personage bedacht en uitte dit ook. Hier heeft hij dan ook een openhartig gesprek over gehad met Disney. Dit geeft hij aan in een interview met The Hollywood Reporter.
John Boyega vindt zelf dat zijn rol in Star Wars een stuk meer potentie had dan uiteindelijk werd waargemaakt en had daarom het gevoel dat zijn droom om in Star Wars te spelen eigenlijk een beetje verpest is. Veel Star Wars fans zijn het helemaal met hem eens en zijn erg ontevreden over de weg die Disney heeft genomen met Star Wars, of tenminste met de sequel trilogie.
Finn had in het eerste deel samen met Rey de grootste en belangrijkste rol en zag eruit als een personage met enorm veel potentie. Er werd erg veel van Finn verwacht. Zijn personage was een Stormtrooper die deze gewelddadige levensstijl niet langer trok en besloot te vluchten. Hij leek sterk met the force, maar hier werd helemaal niets meer mee gedaan na het eerste deel. Hoofdpersoon Rey nam de spotlight in de films volledig over, wat heel veel Star Wars fans en dus ook Boyega niet helemaal lekker lag.

Openhartig gesprek met Disney

Boyega geeft in het interview aan hier een openhartig gesprek over gehad te hebben met Disney. Ze maakte hem duidelijk wat de intenties waren tijdens het maken an de film en gaven John de kans om zijn kant van het verhaal duidelijk te maken. Boyega geeft aan dat hij met zijn openheid over de rol acteurs in de toekomst kan helpen.
Wat vinden jullie van de rol van Finn in de drie Star Wars films waar hij in speelt? Was het goed of zat er meer in? Laat het ons weten in de reacties.