The Witcher 3 op Series X geen laadtijd bij fast travel

  Mensen die The Witcher 3 willen gaan spelen op de Xbox Series X maken een behoorlijke meevaller mee. Er is namelijk bijna geen laadtijd als je gebruik maakt van de fast travel optie. Voor mensen die het spel al gespeeld hebben klinkt dit als een droom die uitkomt, aangezien deze laadtijd op voorgaande consoles ontzettend lang duurt.

  Dit zijn we zeker niet gewend

  Mensen die The Witcher 3: Wild Hunt speelden op een console die momenteel uit is weten dat, hoe goed het spel ook is, de laadtijden niet bepaald meezitten op de game. Als je van de ene plek op de map naar de ander wilt gaan moet je vaak wel een minuut wachten. Dit klinkt niet lang, maar als je achter je scherm zit te wachten tot je verder kan spelen voelt het als eindeloos.

  Ook de wachttijd als je doodgaat op het spel duurt erg lang. Je komt uiteindelijk wel terug, maar het spel geeft je misschien wel iets te lang de tijd om te bedenken wat je fout gedaan hebt. Of ook deze laadtijd verdwenen is weten we nog niet.

  Wel is The Witcher 3 natuurlijk een ontzettende aanrader voor de mensen die het spel nog niet gespeeld hebben. Deze game werd uitgekozen tot Game of the Year in 2015 en wordt door velen beschouwd als één van de beste spellen aller tijden. Het is een ontzettend goed verhaal en enorm vette personages. Ook de missies in de game zijn bijna altijd heel erg vermakelijk. Nu ook nog eens de laadtijden van The Witcher 3 weg zijn, is er helemaal geen reden meer om het spel geen kans te geven. Wij raden het zeker aan.

  Wat vinden jullie van deze update voor The Witcher 3 op de Xbox Series X? Motiveert het jullie om het spel te gaan spelen?

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.